Ján Lunter: Máme dobrý program, máme silný tím a chceme zvíťaziť

Tlačová správa
Banská Bystrica, 19. júna 2017

Agentúra Focus zverejnila prieskum, z ktorého vyplýva, že kandidát na predsedu BBSK Ján Lunter sa medzi voličmi percentuálne doťahuje na súčasného župana.

Podľa výsledkov agentúry Focus by až 20 % voličov v Banskobystrickom samosprávnom kraji dalo svoj hlas Jánovi Lunterovi, keby sa voľby konali už tento víkend. Skončil by tak hneď za súčasným predsedom BBSK Mariánom Kotlebom.

Ján Lunter si úspech svojej trojmesačnej kampane vysvetľuje kvalitným programom a silným tímom ľudí z regiónov, ktorými sa obklopil. „Dobrý program sa nedá realizovať bez toho, aby sme mali silný tím. Silný tím mladých, nadšených ľudí a odborníkov, ktorí sú ochotní a schopní poctivo program naplniť. A zdôrazňujem slovo poctivo, lebo to v politike chýba,“ povedal na pondelňajšej tlačovej konferencii Ján Lunter.

V rámci kampane navštívil kandidát na predsedu BBSK Ján Lunter všetky okresy Banskobystrického kraja, dokopy sa stretol s občanmi na 23 mítingoch. „Často trvali aj viac ako tri hodiny. Ľudí program zaujal a rozprávali o svojich skúsenostiach,“ dodáva Ján Lunter.

Podľa neho sa ľudia prihlásili k programu a kampani Pre dobrý kraj. „A to nielen slovom, ale aj finančne. Našu kampaň podporilo na transparentný účet už viac ako 200 darcov,“ hovorí Ján Lunter.

„Dostať sa do leta v prieskumoch na druhé miesto za súčasného župana bol náš plán. Úspech nás však nezabrzdí a tak ako v minulosti, úspech ma zaväzoval. Keď som prijal prvého zamestnanca, snažil som sa vytvoriť také podmienky, aby som ho nemusel prepustiť. Každý nový človek, každý nový produkt ma nútil byť stále zodpovednejším za svoju firmu, aby bola stabilnejšia,“ povedal Lunter.

V letnom období chce Ján Lunter absolvovať 80 stretnutí s občanmi v Banskobystrickom kraji. „Máme dobrý program, máme silný tím, pokračujeme a chceme zvíťaziť,“ dodal na záver Lunter.

Tlačová správa vo formáte MS Word

Kontakt pre média: